Omeleta z kysaného zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 20 g
- Sodík 526 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 265.7 mg
- Draslík 214 mg
- Vláknina 1470 mg
- Vitamín A 1470 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.7 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Přidáme překrájené, vody zbavené kysané zelí, rovnoměrně je rozložíme na pánev. Podusíme pod pokličkou asi 5 minut.
-
2
Vejce rozšleháme, osolíme, vlijeme na zelí a necháme ztuhnout.
-
3
Hotovou omeletu rozpůlíme a upravíme na talíře. Ozdobíme proužky červené papriky.
-
4
Podáváme s čerstvým chlebem.