Vařené jáhly se smaženou cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 287 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 12 g
- Sodík 130 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 134 mg
- Vláknina 9350 mg
- Vitamín A 9350 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jáhly prolijeme vroucí vodou a dáme vařit do studené vody (vody v poměru jako při vaření rýže). Když jsou jáhly vařené, osolíme a servírujeme polité drobně krájenou cibulí, kterou jsme usmažili na tuku.