Vařené jáhly se smaženou cibulkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Jáhly - loupané proso
  • 40 g Olej rostlinný
  • 1 ks Cibule
  • 2 špetka Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 287 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 130 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 134 mg
  • Vláknina 9350 mg
  • Vitamín A 9350 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jáhly prolijeme vroucí vodou a dáme vařit do studené vody (vody v poměru jako při vaření rýže). Když jsou jáhly vařené, osolíme a servírujeme polité drobně krájenou cibulí, kterou jsme usmažili na tuku.

Komentáře k receptu