Fazolová polévka z naložených fazolí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 175 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 3 g
- Sodík 2575 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 39.1 mg
- Vláknina 18405 mg
- Vitamín A 18405 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V litru vody uvaříme kostku slepičího bujonu.
-
2
Ve čtvrtlitru vývaru uvaříme mírně rozmraženou a propláchnutou zeleninu. Když je měkká, přimícháme instantní jíšku, fazole, uvedeme opět do varu, přilijeme zbylý vývar, přidáme na kostičky nakrájené okurky. Před podáváním polévku osolíme a podle chuti přidáme ocet.