Netradiční polévka z kapra s kečupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 613 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 36 g
- Sodík 290 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 346.1 mg
- Draslík 1219.4 mg
- Vláknina 22017.1 mg
- Vitamín A 22017.1 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.6 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapra i s hlavou očistíme, cibuli nakrájíme na kolečka a vaříme v osolené vodě asi dvacet minut na mírném plameni i s kořením. Poté vývar přecedíme a vmícháme do něj smetanu s rozšlehanými žloutky a kečup. V polévce chvilku prohřejeme pečlivě obrané a nakrájené maso a dochutíme drobně posekanou petrželkou.