Velikonoční perníčky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 315 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 10 g
- Sodík 80 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 73.6 mg
- Draslík 28.2 mg
- Vláknina 2658.2 mg
- Vitamín A 2658.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ze všech surovin vypracujeme tužší, ale hladké těsto. Necháme je do druhého dne odležet.
-
2
Z těsta vyválíme placku a vykrajujeme různé tvary.
-
3
Dáme je na vymazaný plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě.
-
4
Permíčky zdobíme dle vlastní fantazie.