Biftek s vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 462 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 27 g
- Sodík 1325 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 258.5 mg
- Draslík 578.6 mg
- Vláknina 53 mg
- Vitamín A 53 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno silnější plátek. Mírně jej naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na tuku.
-
2
V tvořítku vytřeném trochou tuku připravíme sázené vejce.
-
3
Opečený biftek vyjmeme. Do výpeku přidáme máslo, rozpustíme je, v rozpuštěném másle biftek obrátíme, položíme na něj sázené vejce a podlijeme zbylým výpekem.
-
4
Ihned podáváme.