Závitky ze skopového masa s klobásou a sardelovou pastou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Tuk
  • 100 g Zelenina kořenová
  • 400 g Skopové maso přední
  • 100 g Klobása - Čabajka
  • 1 ks Cibule
  • 8 ks Nové koření celé
  • 8 ks Jalovec
  • 8 ks Pepř černý celý
  • 1 hrst Libeček
  • 1 hrst Petržel kudrnka
  • 2 dl Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Sardelová pasta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 957 kcal
  • Sacharidy 80 g
  • Tuky 62 g
  • Sodík 165 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 80 g
  • Cholesterol 99 mg
  • Draslík 1351.1 mg
  • Vláknina 44309.7 mg
  • Vitamín A 44309.7 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky skopového masa naklepeme, potřeme sardelovou pastou, poklademe kolečky cibule a plátky klobásy. Posypeme nakrájeným libečkem.

  • 2

    Svineme, převážeme nití a osmahneme na tuku ze všech stran, pak je osolíme, přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, okořeníme, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka.

  • 3

    Měkké maso vyjmeme, šťávu přecedíme, závitky vložíme zpět a prohřejeme. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu