Roláda z mletého vepřového boku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1468 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 136 g
- Sodík 760 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 419.1 mg
- Draslík 643 mg
- Vláknina 4111.8 mg
- Vitamín A 4111.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.6 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi na troše másla usmažíme vejce a smícháme je se salámem nakrájeným na kostičky a s hráškem.
-
2
Alobal navlhčíme a rozetřeme na něj směs okořeněného umletého bůčku, solamylu a smetany. Potřeme hořčicí a navrch naneseme připravenou náplň.
-
3
Stočíme pomocí alobalu do rolády, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme.