Domácí sulc
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2922 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 191 g
- Sodík 1540 mg
- Bílkoviny 277 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 880 mg
- Draslík 830.7 mg
- Vláknina 4299.5 mg
- Vitamín A 4299.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci s osolenou vodou vaříme koleno, nožičky a bobkový list, tak dlouho až bude maso odpadávat, cca 2 hodiny.
-
2
Maso vyndáme z vody a vývar uschováme.
-
3
Nakrájíme na menší kousky a smícháme s jemně nakrájenou cibulí a petrželkou.
-
4
Osolíme, opepříme a dáme do pekáče.
-
5
Zalijeme vývarem, dle chuti přidáme ocet, promícháme a necháme v chladu ztuhnout, nejlépe přes noc. Ztuhlý sulc nakrájíme na plátky.