Vepřové plátky na kmíně

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Vepřové maso libové
  • 20 g Olej rostlinný
  • 250 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 723 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 255 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 142 mg
  • Draslík 154.4 mg
  • Vláknina 2780 mg
  • Vitamín A 2780 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5064.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso naklepeme a mírně osolíme, vložíme na zpěněnou cibulku s kmínem a opečeme po obou stranách. Podlijeme a povaříme.

  • 2

    Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, po zhnědnutí podlijeme a povaříme.

Komentáře k receptu