Špenátová polévka z protlaku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 128 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 8 g
- Sodík 1020 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 12.5 mg
- Draslík 1090.6 mg
- Vláknina 2535 mg
- Vitamín A 2535 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špenátový protlak vložíme do malého množství vývaru a podusíme.
-
2
Zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou zředíme zbylým bujonem a necháme přejít varem.
-
3
Nakonec polévku dochutíme solí.