Rychlá játrová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 182 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 14 g
- Sodík 894 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 74.1 mg
- Draslík 239.2 mg
- Vláknina 965.5 mg
- Vitamín A 965.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z másla, nadrobno pokrájené cibule a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a chvíli povaříme. Přidáme játrovou paštiku, rozkvedláme, krátce povaříme, přecedíme.
-
2
Nakonec do polévky přilijeme smetanu, podle chuti přisolíme a vsypeme nasekanou petrželku.