Minutkový guláš s lečem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Hovězí roštěnka níz. peč.
  • 80 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Feferony
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 4 polévková lžíce Lečo sterilované
  • 4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 510 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 550 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 99.9 mg
  • Draslík 626.7 mg
  • Vláknina 2573.5 mg
  • Vitamín A 2573.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.2 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zprudka opečeme na oleji.

  • 2

    Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přisypeme mletou papriku, přilijeme vývar, přidáme nasekané feferonky, lečo, sůl, pepř a krátce podusíme.

  • 3

    Guláš rozdělíme na nahřáté talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu