Hovězí na kedlubnách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 200 g Kedlubna
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 238 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 314 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 58 mg
  • Draslík 264 mg
  • Vláknina 5930 mg
  • Vitamín A 5930 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostičky a vložíme na zpěněnou, jemně nasekanou cibuli. Přidáme oloupané, na plátky pokrájené kedlubny, osolíme, okmínujeme a dusíme do vysmahnutí šťávy. Potom zaprášíme moukou a dusíme doměkka.

  • 2

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu