Hovězí na kedlubnách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 238 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 8 g
- Sodík 314 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 264 mg
- Vláknina 5930 mg
- Vitamín A 5930 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostičky a vložíme na zpěněnou, jemně nasekanou cibuli. Přidáme oloupané, na plátky pokrájené kedlubny, osolíme, okmínujeme a dusíme do vysmahnutí šťávy. Potom zaprášíme moukou a dusíme doměkka.
-
2
Podáváme s vařenými bramborami.