Salát z hlávkového a kysaného zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 79 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 4 g
- Sodík 37 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 7.2 mg
- Draslík 267.4 mg
- Vláknina 3967.5 mg
- Vitamín A 3967.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlávkové zelí omyjeme a nakrájíme na jemné nudličky. Kysané zelí překrájíme, oloupanou cibuli jemně nasekáme.
-
2
Jogurt rozšleháme, přidáme kmín a olej a zálivku vlijeme do mísy k oběma druhům zelí. Vše dobře promícháme.
-
3
Salát necháme 1 hodinu v chladu rozležet.