Salát z kysaného zelí s majonézou a kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 375 g Zelí kysané
  • 1 ks Cibule
  • 6 polévková lžíce Majonéza
  • 2 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 2 polévková lžíce Víno bílé
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 237 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 466 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 230.8 mg
  • Vláknina 5116.5 mg
  • Vitamín A 5116.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.5 mg
  • Vitamín E 3.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Majonézu promícháme s nasekanými kapary, oloupanou, na kostičky pokrájenou cibulí, bílým vínem a cukrem.

  • 2

    Kysané zelí překrájíme, po částech vmícháme do majonézy. Uložíme asi na 30 minut do chladničky.

  • 3

    Před podáváním salát podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu