Cibule jako zeleninová příloha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 172 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 8 g
- Sodík 227 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 7.2 mg
- Draslík 376.3 mg
- Vláknina 6630 mg
- Vitamín A 6630 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a krátce podusíme na oleji. Osolíme, opepříme, ochutíme octem a špetkou cukru, pod pokličkou dusíme do měkka.
-
2
Jogurt rozšleháme s moukou, vlijeme k měkké cibuli a krátce povaříme. Před podáváním přisypeme nasekanou petrželku.
-
3
Podáváme jako přílohu k masu nebo k rybám s bramborami nebo bramborovou kaší.