Česnekový koláč

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Droždí
  • 250 g Tuk Hera jedlý
  • 750 g Mouka polohrubá
  • 100 ml Olej stolní
  • 500 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 3 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 12 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Vegeta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1527 kcal
  • Sacharidy 153 g
  • Tuky 86 g
  • Sodík 465 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 147 g
  • Cholesterol 304.2 mg
  • Draslík 608.5 mg
  • Vláknina 15255 mg
  • Vitamín A 15255 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy dáme mouku, olej, mléko a kvásek, který jsme si připravili z mléka, cukru a droždí.

  • 2

    Vypracujem těsto, které necháme kynout. Smícháme si suroviny a připravíme náplň.

  • 3

    Těsto rozdělíme na 4 části.

  • 4

    Rozválíme je, naplníme a posypeme vegetou.

  • 5

    Dáme je na vymazaný plech, nakrájíme na trojúhelníky, necháme 10 minut kynout a pečeme.

Komentáře k receptu