Zadělávaná telecí plec se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 196 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 11 g
- Sodík 221 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 98 mg
- Draslík 356.2 mg
- Vláknina 1229.5 mg
- Vitamín A 1229.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci másla. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a po všech stranách je osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou do poloměkka.
-
2
Mrkev a kedlubny oloupeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Osolíme a společně podusíme doměkka.
-
3
Do hotového pokrmu vmícháme nasekanou petrželku.