Tatarské jednohubky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 10 g
- Sodík 379 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 55.6 mg
- Draslík 411.3 mg
- Vláknina 406.2 mg
- Vitamín A 406.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou a očištěnou hovězí svíčkovou rozkrájíme po vláknu na tenké plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
-
2
Cibulku očistíme, pokrájíme na tenká kolečka. Posypeme jimi plátky masa, svineme do závitků a vložíme do mrazničky na cca 20 minut.
-
3
Potom závitky obalíme anglickou slaninou, napíchneme na párátka a ze všech stran opékáme na oleji asi 4 minuty.