Sýrová mísa s hruškovou rozhudou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Sýr krémový
  • 250 g Tvaroh jemný
  • 50 ml Víno bílé
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Hrušky
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 178 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 147 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 36.7 mg
  • Draslík 99.2 mg
  • Vláknina 2023.2 mg
  • Vitamín A 2023.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sýr a tvaroh rozmačkáme vidličkou, přilijeme víno. Vše promícháme.

  • 2

    Cibulky očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Oloupanou hrušku rozčtvrtíme, zbavíme jádřince a dužinu pokrájíme na kostičky.

  • 3

    Cibulky i hrušku vmícháme do sýrové hmoty, osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou.

  • 4

    Pokrm upravíme na mísu a podáváme s různými druhy sýrů.

Komentáře k receptu