Tresčí filé s estragonovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 437 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 18 g
- Sodík 659 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 93.6 mg
- Draslík 716.7 mg
- Vláknina 6133.8 mg
- Vitamín A 6133.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme, rozpůlíme a uvaříme v osolené vodě. Scedíme je a opečeme na pánvi na rozehřátém másle.
-
2
Bešamel ohřejeme, vmícháme omytý, nasekaný estragon a krátce povaříme.
-
3
Omyté porce filé osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Filé opékáme v pánvi na rozehřátém másle po každé straně asi 3 minuty.
-
4
Filé upravíme s omáčkou a bramborami na talíře a ozdobíme zbylým estragonem.