Harula
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 95 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 3 g
- Sodík 89 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 4 mg
- Draslík 359.7 mg
- Vláknina 4582.1 mg
- Vitamín A 4582.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Syrové brambory oloupeme, nastrouháme a osolíme. Přidáme mouku, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na slanině, sádlo, rozetřený česnek a koření. Vše dobře promícháme.
-
2
Vzniklou řídkou kaši rozetřeme v tenké vrstvě na silně vymaštěný plech a zprudka upečeme v troubě do zlatova.
-
3
Upečenou harulu ihned nakrájíme a podáváme horkou.