Harula

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 50 g Slanina vepřová
  • 40 g Mouka pšeničná hrubá
  • 6 g Sádlo škvařené
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 10 ks Brambory
  • 1 špetka Majoránka
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 95 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 89 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 4 mg
  • Draslík 359.7 mg
  • Vláknina 4582.1 mg
  • Vitamín A 4582.1 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Syrové brambory oloupeme, nastrouháme a osolíme. Přidáme mouku, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na slanině, sádlo, rozetřený česnek a koření. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Vzniklou řídkou kaši rozetřeme v tenké vrstvě na silně vymaštěný plech a zprudka upečeme v troubě do zlatova.

  • 3

    Upečenou harulu ihned nakrájíme a podáváme horkou.

Komentáře k receptu