Hovězí závitky s párkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 287 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 56 g
- Sodík 283 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 93 mg
- Draslík 44 mg
- Vláknina 2202.8 mg
- Vitamín A 2202.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, rozklepeme do šířky a mírně osolíme. Na každý plátek dáme kousek párku, stočíme do závitku a upevníme jehlami. Závitky opečeme nasucho po všech stranách, mírně podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka.
-
2
Potom k masu přidáme očištěnou, na nudličky krájenou zeleninu, do šťávy přidáme mouku rozmíchanou v troše vody a krátce povaříme.
-
3
Nakonec omáčku dochutíme kouskem másla a nasekanou petrželkou.