Telecí ragú se šunkou a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 238 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 13 g
- Sodík 313 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 104.3 mg
- Draslík 466.1 mg
- Vláknina 4003.5 mg
- Vitamín A 4003.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky a opečeme po všech stranách na másle. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme téměř do měkka.
-
2
Přidáme očištěnou, nadrobno pokrájenou zeleninu, mouku rozmíchanou v troše vody a šunku rozkrájenou na kostičky. Vše dusíme do měkka.
-
3
Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a okyselíme citronovou šťávou.