Hrášek dušený II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 240 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 9 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 487.5 mg
- Vláknina 18440 mg
- Vitamín A 18440 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslo rozehřejeme, přidáme cukr, malé celé cibulky, hrášek a osolíme. Později přidáme omytý a na proužky nakrájený salát a společně dodusíme.
-
2
Podáváme jako přílohu k masu, žemlovému nákypu anebo použijeme jako náplň do vaječných omelet.