Hrášek dušený II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hrášek
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 5 ks Cibule
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 240 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 69 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 487.5 mg
  • Vláknina 18440 mg
  • Vitamín A 18440 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 59.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo rozehřejeme, přidáme cukr, malé celé cibulky, hrášek a osolíme. Později přidáme omytý a na proužky nakrájený salát a společně dodusíme.

  • 2

    Podáváme jako přílohu k masu, žemlovému nákypu anebo použijeme jako náplň do vaječných omelet.

Komentáře k receptu