Brambory pečené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 145 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 0 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1032.5 mg
- Vláknina 12500 mg
- Vitamín A 12500 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory pečlivě omyjeme kartáčkem, opláchneme a posolené dáme v pekáči upéct do trouby.
-
2
Upečené brambory podáváme zabalené v ubrousku v hluboké míse. Podáváme k nim máslo, krémové sýry či měkký čerstvý tvaroh.