Brambory dušené II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 3 dl Hovězí vývar základní
  • 1 kg Brambory
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 241 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 282 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 1117 mg
  • Vláknina 13413 mg
  • Vitamín A 13413 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané brambory nakrájíme na plátky.

  • 2

    Na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme brambory, zaprášíme je 2 lžícemi hladké mouky, osolíme, zamícháme a do roviny zalijeme masovým vývarem.

  • 3

    V troubě dusíme dorůžova.

Komentáře k receptu