Žemlový trhanec II (pro 2 osoby)

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Uzená krkovička vařená
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Rohlík grahamový
  • 1 špetka Sůl
  • 0.25 l Mléko polotučné
  • 0.09 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 617 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 41 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 258.9 mg
  • Draslík 77.7 mg
  • Vláknina 7488 mg
  • Vitamín A 7488 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rohlíky nakrájené na tenké plátky polijeme vlahým mlékem, jakmile se rozmočí, přimícháme žloutky, drobně nakrájené maso, osolíme a zlehka vmícháme z bílků tuhý sníh.

  • 2

    Pečeme na dvou pánvích.

  • 3

    Trhancem obkládáme maso nebo podáváme jako samostatný pokrm z dvojité dávky.

Komentáře k receptu