Bublanina s třešněmi

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 500 g Třešně
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 100 g Cukr moučkový
  • 100 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cukr vanilka
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 2 hrnek Mouka polohrubá
  • 0.45 hrnek Cukr krupice
  • 0.5 hrnek Olej stolní
  • 1 hrnek Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 546 kcal
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 21 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 52 g
  • Cholesterol 76.3 mg
  • Draslík 246.2 mg
  • Vláknina 4298.8 mg
  • Vitamín A 4298.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 838.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Celá vejce smícháme s cukry, přimícháme olej, mléko a mouku s práškem do pečiva.

  • 2

    Těsto nalijeme na vymazaný plech a poklademe třešněmi.

  • 3

    Smícháme suroviny na drobenku a posypeme bublaninu.

  • 4

    Pečeme na 150 stupňů.

Komentáře k receptu