Krupičník I

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Pšeničná krupice
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 0.25 l Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 623 kcal
  • Sacharidy 100 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 157 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 147.2 mg
  • Draslík 38.9 mg
  • Vláknina 6000 mg
  • Vitamín A 6000 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krupici opražíme na másle, po částech přiléváme mléko za stálého míchání tak dlouho, až je krupice sypká. Poté přidáme vejce a mícháme opět do sypké krupice.

Komentáře k receptu