Makaróny s rajčaty a žampióny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Špagety, Makarony
  • 50 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 500 g Uzená krkovička vařená
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Houby čerstvé
  • 3 ks Rajčata
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1.04 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1288 kcal
  • Sacharidy 99 g
  • Tuky 82 g
  • Sodík 74 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 99 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 563.3 mg
  • Vláknina 11616 mg
  • Vitamín A 11616 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V osolené vodě uvaříme nalámané makaróny a necháme okapat. Houby podusíme na části tuku, přidáme oloupaná rajčata, osolíme a společně podusíme.

  • 2

    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme ve velkém rendlíku, přidáme nasekanou petrželovou nať, drobně nakrájené uzené maso, makaróny, podušené houby s rajčaty a vše prohřejeme.

  • 3

    Pokrm podáváme posypaný nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu