Pyré z telecího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Telecí plec
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Citronová kůra
  • 0.5 hrnek Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 195 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 371 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 331.3 mg
  • Draslík 389.9 mg
  • Vláknina 148.4 mg
  • Vitamín A 148.4 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vodu a na kousky nakrájené telecí maso mixujeme asi 2 minuty. Směs přendáme do kastrolu a dusíme asi 10 minut. Podušené maso vrátíme znovu do mixéru a chvíli mixujeme. Přidáme 2 vejce, sůl, citronovou kůru a vše rozmixujeme na kaši. V kastrole na ohni znovu umícháme dohusta. Pyré podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu