Zaječí medailonky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 460 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 31 g
- Sodík 491 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 137 mg
- Draslík 813 mg
- Vláknina 1035 mg
- Vitamín A 1035 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykostěný a odblaněný zaječí hřbet prošpikujeme slaninou, potřeme olejem a posypeme tymiánem. Necháme asi 1 hodinu uležet v chladničce.
-
2
Potom maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozehřátém másle a mírně podlijeme. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kuličky jalovce a dusíme doměkka.