Treska s hořčicí pečená v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 309 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 14 g
- Sodík 347 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 92 mg
- Draslík 1104 mg
- Vláknina 3701.8 mg
- Vitamín A 3701.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 65.8 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou tresku naporcujeme na špalíčky a urovnáme na plát alobalu. Rybu osolíme, opepříme a posypeme paprikou a nastrouhanou cibulí.
-
2
Na každou porci přidáme 1/2 lžičky hořčice a lžíci nasekané petrželky. Mezi jednotlivé špalíčky vsuneme kousky másla.
-
3
Alobal dobře uzavřeme a pokrm pečeme v troubě asi 15 minut.