Treska s hořčicí pečená v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Treska aljašská
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 šálek Petržel - nať
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 309 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 347 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 92 mg
  • Draslík 1104 mg
  • Vláknina 3701.8 mg
  • Vitamín A 3701.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 65.8 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou tresku naporcujeme na špalíčky a urovnáme na plát alobalu. Rybu osolíme, opepříme a posypeme paprikou a nastrouhanou cibulí.

  • 2

    Na každou porci přidáme 1/2 lžičky hořčice a lžíci nasekané petrželky. Mezi jednotlivé špalíčky vsuneme kousky másla.

  • 3

    Alobal dobře uzavřeme a pokrm pečeme v troubě asi 15 minut.

Komentáře k receptu