Sleď s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Sleď čerstvý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1.6 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 280 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 196 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 281.5 mg
  • Draslík 73.7 mg
  • Vláknina 3239.8 mg
  • Vitamín A 3239.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté sledě osušíme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, rozebereme na obroučky a vnitřek ryb vyplníme cibulí a nastrouhanou citronovou kůrou. Sepneme jehlou nebo převážeme nití.

  • 3

    Každou porci pokapeme citronovou šťávou a olejem. Pečeme asi 20 minut.

Komentáře k receptu