Bránovské grundle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 18 g
- Sodík 276 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 24.9 mg
- Draslík 317.5 mg
- Vláknina 4301.1 mg
- Vitamín A 4301.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme oloupaný, na nudličky nakrájený celer, prolisovaný česnek a nasekanou celerovou nať.
-
2
Očištěné a omyté rybky osolíme, opepříme a naplníme celerovou směsí. Spíchneme je jehlou nebo převážeme nití.
-
3
Rybky narovnáme do pekáčku, obložíme máslem a pečeme 15-20 minut.