Bažant na bylinkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 895 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 57 g
- Sodík 422 mg
- Bílkoviny 89 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 303.5 mg
- Draslík 974.9 mg
- Vláknina 598.4 mg
- Vitamín A 598.4 mg
- Vitamín B6 2.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného a omytého bažanta polijeme rozpuštěným máslem a osolíme. Přidáme tymián, saturejku, oregano, rozmarýn a bažanta obložíme plátky slaniny.
-
2
Pečeme ve vyhřáté troubě a během pečení maso mírně podléváme.
-
3
Upečeného bažanta naporcujeme a podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.