Broskvová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 150 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 0 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 184 mg
- Vláknina 5200 mg
- Vitamín A 5200 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kompotované broskve nakrájíme na tenké nudličky. V kastrůlku je zalijeme hrnkem šťávy z kompotu a pokud nebudou broskve ponořené, přilijeme vodu. Vaříme k bodu varu.
-
2
Přilijeme Solamyl rozmíchaný s vodou. Zamícháme a odstavíme z ohně.