Vepřové kotlety v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Jablka
  • 80 g Kečup
  • 40 g Mandle
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 80 g Šunka dušená
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 481 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 156 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 100.1 mg
  • Draslík 483.2 mg
  • Vláknina 4854.8 mg
  • Vitamín A 4854.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na sádle a položíme na alobal.

  • 2

    Kotlety pokryjeme plátky šunky, na másle opečenými, oloupanými kolečky jablek bez jádřinců, pokapeme kečupem a posypeme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi. Alobal dobře uzavřeme a pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.

  • 3

    Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.

Komentáře k receptu