Vepřové kotlety v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 35 g
- Sodík 156 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 100.1 mg
- Draslík 483.2 mg
- Vláknina 4854.8 mg
- Vitamín A 4854.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na sádle a položíme na alobal.
-
2
Kotlety pokryjeme plátky šunky, na másle opečenými, oloupanými kolečky jablek bez jádřinců, pokapeme kečupem a posypeme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi. Alobal dobře uzavřeme a pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.
-
3
Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.