Panádlová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 17 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 126.6 mg
- Draslík 16.3 mg
- Vláknina 1084 mg
- Vitamín A 1084 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1558.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve vodě rozvaříme na kousky rozlámané žemle a po chvíli přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu. Vše vaříme asi 20 minut.
-
2
Prochladlou směs nalijeme do mixéru, přidáme žloutek, kousek másla, mléko a mixujeme asi 1 minutu.
-
3
Hotovou polévku ochutíme polévkovým kořením a nasekanou petrželkou.