Zapečené skopové maso se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 539 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 42 g
- Sodík 586 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 10.6 mg
- Draslík 982.3 mg
- Vláknina 13986.5 mg
- Vitamín A 13986.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 86.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso a oloupanou cibuli nakrájíme na kostky a osmahneme na tuku. Přidáme mletou papriku, utřený česnek a bobkový list, osmažíme, zalijeme trochou vývaru a osolíme. Vše dusíme asi 30 minut.
-
2
Do nákypové formy urovnáme ve vrstvách maso, nahrubo nakrájené zelí a oloupaná, na plátky nakrájená rajčata. Zalijeme zbylým vývarem, přisolíme a upečeme doměkka. V hotovém pokrmu má být odpařená všechna tekutina. Podáváme ihned.