Sázená vejce s petrželovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 168 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 12 g
- Sodík 221 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 490.8 mg
- Draslík 164 mg
- Vláknina 117 mg
- Vitamín A 117 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sázená vejce pozvolna usmažíme na másle a osolíme je.
-
2
Část másla rozpálíme zvlášť do hněda, vlijeme do něho ocet a zamícháme nasekané zelené natě.
-
3
Tímto máslem vejce přelijeme.
-
4
Podáváme s chlebem.