Vaječná sedlina s uzeným masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 400 g Uzené maso vařené
  • 600 g Vejce slepičí
  • 15 g Sůl
  • 75 g Máslo čerstvé
  • 300 ml Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 385 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 665 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 265.8 mg
  • Draslík 80.5 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uzené maso nakrájíme na malé kostičky.

  • 2

    Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme nakrájené maso, osolíme a nalijeme do pekáčku vymaštěného máslem. Uvaříme v páře.

  • 3

    Hotovou sedlinu vyklopíme a ještě teplou nakrájíme na porce.

Komentáře k receptu