Štika nadívaná ořechy

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 150 g Ořechy vlašské
  • 1000 g Štika obecná
  • 20 g Tuk
  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Rajčata
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 483 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 14 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 110.8 mg
  • Draslík 389.7 mg
  • Vláknina 8288.8 mg
  • Vitamín A 8288.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou štiku vykucháme a zevnitř osolíme.

  • 2

    Oloupanou, velmi jemně nakrájenou cibuli osolíme, přidáme pokrájené ořechy, nasekanou petrželku a pepř. Směsí štiku naplníme a zašijeme.

  • 3

    Připravenou rybu vložíme na vymaštěný pekáč, potřeme máslem, podlijeme vodou a pečeme ve vlastní šťávě. Nakonec přidáme rajčata, rozkrájená na plátky.

  • 4

    Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu