Treska na pivě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 375 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 9 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 84 mg
- Draslík 712.5 mg
- Vláknina 28408 mg
- Vitamín A 28408 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme na másle a rozestřeme na dno pekáče.
-
2
Na cibuli rozložíme osolené filé, pokrájené na kousky. Přidáme bobkový list, tymián, nasekanou petrželku, celý pepř, osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.
-
3
Potom šťávu slijeme a zahustíme Solamylem, rozmíchaným v trošce vody. Za stálého míchání přivedeme k varu, rybu omáčkou přelijeme.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.