Pečená štika s majonézou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 576 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 53 g
- Sodík 265 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 192.8 mg
- Draslík 161.8 mg
- Vláknina 4137.8 mg
- Vitamín A 4137.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.4 mg
- Vitamín E 4.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 24.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou štiku naporcujeme, osolíme, opaprikujeme a obalíme v mouce.
-
2
Na rozpáleném másle na pánvi prudce opečeme připravené porce dorůžova.
-
3
Pečenou rybu upravíme na mísu, proložíme petrželkou a ozdobíme vlašským salátem a ředkvičkami.
-
4
Zvlášť v omáčníku podáváme opepřenou majonézu.