Chlebíčky s treskou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 10 g
- Sodík 290 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 246.4 mg
- Draslík 557.5 mg
- Vláknina 13 mg
- Vitamín A 13 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 38.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou tresku vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařenou rybu vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Papriku omyjeme a drobně nakrájíme.
-
2
Ze smetany a žloutků připravíme smetanový krém, přidáme do něj rybí maso, papriku, sůl a citronovou šťávu.
-
3
Vše prohřejeme v páře a podáváme horké na plátcích veky.