Bifteky z hovězí svíčkové s hříbky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 140 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí svíčková
  • 300 g Hříbky čerstvé
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 240 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 144 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 56.3 mg
  • Draslík 787.3 mg
  • Vláknina 921 mg
  • Vitamín A 921 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na bifteky, mírně rozklepeme a upravíme dokulata. Maso osolíme a opečeme na oleji po obou stranách.

  • 2

    Očištěné hříbky drobně nakrájíme, podusíme na oleji spolu s petrželkou a obložíme jimi bifteky. Podlijeme vývarem a dáme v pekáči na 2 hodiny do mírně vyhřáté trouby péci.

Komentáře k receptu