Dušená kedlubna s pórkem a fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 100 g Kedlubna
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 100 g Pórek
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 90 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 367 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 247.8 mg
  • Vláknina 5268 mg
  • Vitamín A 5268 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou kedlubnu a očištěný pórek nakrájíme na kousky a smícháme se scezenými fazolkami. Vše osolíme a dusíme na másle doměkka.

  • 2

    Do hotového pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.

Komentáře k receptu